sunnuntai 10. toukokuuta 2009

Ruisleipää

Nyt alkaa taas pikkuhiljaa olo normalisoitumaan. Perjantaina ei ollu enää kuumettakaan ja tänä aamuna nielin viimeiset lääkkeet. Viikko sitten sunnuntaina sain siis tietää, et mulle oli puhjennu vyöruusu, eli vähä niinku vesirokon uusinta. Ainakin sama virus aiheuttaa. No ei se ehtiny onneks pitkälle levitä (leviää siis hermoja pitkin ja mulla oli tos olkapää-kaula-akselilla), ja nyt ihokin on jo taas melkeen normaali, (vesikellot on häipyny, mut jäljet näkyy viel). Ja sitä mä oon tässä tapauksessa naureskellu, etmiten sainki tän rokon just täällä, kun yks suurimmista aiheuttajista on stressi :D Kait se sit on ollu stressaavaa miettiä, et paistaako huomenna aurinko 8)

Eilen aamulla kävin sitte tekemäs viimeisen välitentin. Ei se ny ihan nappiin menny, kun toi valmistautuminen kuumeisena sisälsi aika paljon nukkumista sen lueskelun sijaan, mut se oli vaan välitentti. Illalla tehtiin sitte muutaman kaverin kans tortilloja ja pannukakkuja tääl meidän kämpällä. Kiva ja leppoisa ilta.

Ainiin, viime viikolta pitää viel kertoa yks hassu sattuma. Tapasin torstaina yhen saksalaisen pojan, joka sit siinä aika lailla alkuun sanoi, et hän tunnistaa mut koulun käytäviltä. Totesin sit, et 'jaa käydäänkö me jotain samaa kurssia tääl?' Tähän tää poika totes, et 'eiku muistan sut TTY:ltä, Tampereelta'. Hetken se sit selvitteli, et on ollut vaihdossa TTY:llä vuoden 2007 syksyllä ja lukenu tuta-kursseja. Ilmeisesti siis se on hengannu paljon Festiassa, jos muistaa mun kasvot sieltä käytäviltä, ku siellähän mä oon melkeen asunu tohon aikaan. Eikä tosiaan olla ikinä aiemmin juteltu. En tosiaan odottanu, et tääl on joku saksalainen vaihtari, joka muistaa mut edellisestä vaihdostaan Tampereella :D 

Tän viikon yks kohokohta oli se, ku löysin kaupasta hyvää ja tosi tummaa ruisleipää! Ei se  tosin ihan sellasta 'sitkeetä' oo ja sitä markkinoidaan terveysleipänä, joten se on kallista. Mut kyl siitä mausta mielellään pikkasen maksaaki :)

3 kommenttia:

 1. Nyt saat huomata, että olet aika mieleenpainuva tyyppi, kun sinut noin hyvin muistetaan, kuin tuo saksalaispoika muistaa!!
  Onneksi olet jo päässyt taudistasi, mikä oli varmasti aika kurja.

  Kyllä se päätentti menee hyvin ja korvaa tuon välitentin menestymättömyyden - jos se nyt sitä oli!

  mummi

  VastaaPoista
 2. Jee, ruisleipää. Kyllä sitä on juttuja mitä vain suomalaiset osaa arvostaa :) Mut pikkuhiljaa kerrotaan ne maailmalle!

  Ja en mä kyl ihmettele vaikka joku sut muistaakin! JA tää siis ihan positiivisessa mielessä:)

  Kiva et parannuit!

  VastaaPoista
 3. Ulkomailla on kurjaa sairastaa, onneksi olet tervehtynyt!

  Kylläpä kuukaudet kuluvat nopeasti, pianhan olet sieltä jo kotona. Reippaasti suoritat viimeiset opinnot, niin pääset vielä nauttimaan siellä olostasi! Siis vain rentoutumaan nauttimaan, kun opinnot ovat ohi.

  Sitä ei koskaan tiedä, kuka tuttu tulee ensi syksynä Tampereella yliopiston käytävillä sinua vastaan. Ole tarkkana!!!

  VastaaPoista