perjantai 20. helmikuuta 2009

Aaltoilua

Viikko tuli täyteen tänään ja sen kunniaks oon viettäny kunnon löysäilylauantain. Aamulla nukuin pitkään, siitä suuntasin rannalle ja sen jälkeen kokkailin ruokaa varmaan viikon tarpeiks. Söin parvekkeella leppoisas tuulenvirees ja katselin samal ku papukaijat (tai jotku muut sen näköset värikkäät linnut) kisaili siin ilmas. Pyykkäsin myös ja saatuani pyykit kuivumaan lähdin ulos katselee menoa ja tulin nettiin.

Tosiaan koin paikalliset aallot eka kertaa vasta tänään (vaikka rannalla oonki ollu, ni en oo viel käyny uimas aiemmin). Tuli jotenki mieleen se, ku lapsena käytiin Vaasas Tropiclandias ja aaltokoneen käynnistyminen oli uintihetkessä parasta. Paitsi, että nää aallot on vaan korkeampia ja kestää kauemmin ku sen vartin. Eli koko ajan :D Aika kova voima niis on, et tosissaan saa taistella vastaan, jos haluu pysyä pystys, ku aalto lyö yli. Ja mitään löysiä bikineitä ei kannata laittaa päälle, jos haluu, et ne on päällä vielä vedestä noustessaki.

Torstai-iltana tutustuin pariin ruotsalaiseen, kun vietettiin oikeen suomi-ruotsi-iltaa (meit oli yhteensä kaks suomalaista ja kolme ruotsalaista, joista yks oli se mun kämppis). Ihan hauskaa ja saan niistä kahdesta ruotsalaisesta kamut yhelle keikalle. Huomattiin, et meidän musiikkimaut meni muutenki aika yksiin.

Musiikista puheenollen, tääl soi kaupois paljon tuttuja biisejä, mut ne on uudelleenmiksattu sellasiks tanssiversioiks. Eka luulin vaan, et muistan biisit väärin, mut eilen tarkistin yhen alkuperäisbiisin mun koneelta ja totesin, et ei se ollu tällanen versio, jonka päiväl kuulin.
Lisäks oon nähny Elviksen laulavan täs pääkadulla yhtenä iltana :D Ilmeisesti niillä on jotku vuorot, ku sillon yhtenä iltana oli se abo, sit Elvis ja tänään on joku elävä patsas. Tai sit se on sama henkilö, joka naamioituu joka ilta eri tavalla. Tosta huomaa, et tää on aikalailla turistipaikka.

Eilen käytiin mun kämppiksen kans Pacific Fair -nimises ostoskeskukses. Se oli valtava ja muistutti lähinnä jotain Disneyn piirrettyjen linnaa, kun oli väriltään vaaleanpunainen :)
Se oli myös loistopaikka harjoittaa itsehillintää, koska siel oli tosissaan aika paljon tarjontaa (vaatteita, kenkiä ja koruja jne.) ja pikaisella silmäykselläkin löysin yhestä kenkäkaupasta noin 7 kengät, joita olisin normaaliolois jääny sovittamaan. Nyt kävelin kuitenki tyhjin käsin kaupasta ulos. Onneks. Eipä niitä kenkiä tääl niin paljo tarvikaan, ku iteki oon kävelly samoilla flipflopeilla koko viikon.

2 kommenttia:

  1. Tervehdys Johanna! Olipa hieno juttu, että olet löytänyt kämpän ja kämppiksen.Lukemastani päätellen taidat kovasti nauttia olostasi,ja niin sitä pitääkin.Olimme laskettelemassa Levillä kuluneella viikolla ja pakkasta oli n.20 astetta, joten laskettelu jäi varsin vähiin, kun ei kertakaikkiaan tarjennut rinteessä.Voi hyvin ja nauti elämäastä! Terv. tätisi Tuula

    VastaaPoista
  2. Hyvä tyttö, hillitsit itsesi seitsenkertaisesti!
    Se taisi olla saavutus!!
    Muuten varo siellä aalloilla keikkuessa, ettei ne vaan vie sua ulapalle!!!!

    VastaaPoista