keskiviikko 18. helmikuuta 2009

Sateen jälkeen taas aurinkoa

Vihdoinkin. Aaltojen kohina taitaa olla mun herätyskello tän kevään :) Löysin siis vihdoin kämpän, muutaman stressaavan päivän jälkeen. Paras juttu on se, et löysin myös kämppiksen, joten uskalsi sit heti vuokrata ton kaksion. Kämppä on rannalla (rantabulevardi tarttee ylittää, jotta voi upottaa varpaat valkoiseen hiekkaan) ja melko lähellä keskustaa (500 metriä) kuitenkin rauhallisella paikalla. Mun makuuhuoneesta näkee meren ja samoin meidän koko asunnonlevyiseltä parvekkeelta (ehkä 8 metriä leveä).

Kämppiksenä on ruotsalainen tyttö, joka opiskelee samoja aineita ku mä. On myös neljättä vuotta opiskelemassa. Tutustuin tänään.

Nyt pitäis mennä hakee kamat hostellista ja asettua taloks. Mahdollisimman nopeesti, jotta pääsee sit rannalle rentoutumaan kunnolla :) Ja kuten otsikkokin sanoo, tääl on ollu vähä sadekuuroja parina viime päivänä. Tänään ei tietoakaan sateesta ja pilvistä. Lämmintä joku 30 astetta. Ei hassumpi päivä.

3 kommenttia:

 1. Hieno juttu!
  Onnea!

  Me täällä voimme upottaa töppöset valkoiseen hankeen...muutamana yönä on ollut lähes 30 astetta pakkasta, että jotain samaa!

  VastaaPoista
 2. Kiva, että löysin hyvän kämpän ja kaverin sinne. Kateeksi käy se aurinko ja lämpö. Ompelin vähän ja kädet on ihan jäässä!
  mummi

  VastaaPoista
 3. Tuossa edellisessä kommentissa on kirjoitusvirhe. Pitää tietysti olla "löysit"!!!

  VastaaPoista