perjantai 13. helmikuuta 2009

Perillä.

Tänne Gold Coastille sitä sit lopulta päädyttiin, 42 tunnin matkustamisen jälkeen. Hong Kongissa viereen ei tullut onneks ketään laulajaa, vaan hiljainen kiinalaistyttö. Pikkuinen sellainen. Matka sujui taas suhteellisen kivuttomasti. Viihdytin itseäni katsomalla Australia-leffan, mikäs sen sopivampaa =)

Ensivaikutelma Ausseista oli sateinen. Tääl on kuulemma nyt sadellut (lue tihuttanut) muutama päivä, mut huomenna pitäis jo taas paistaa. Brisbanen kentälläkin kaikki meni tosi mutkattomasti. Laukku tuli perille. En joutunut ees todistella mitään mistään allergialääkkeistä, enkä näyttää mitään papereita. Olin varautunu vähä tiukempaan kontrolliin, et en mä sit tiiä tuleeko sieltä sit jälkikäteen jotain noottia vielä..

Kentällä oltiin sit tosiaan nimikyltin kans vastassa ja sitten sellanen tomera tätsy kuskas mut ja viis kiinalaista majapaikkoihin. Täti ajoi ihan ronskisti vaan tuol moottoritiellä sellanen peräkärry perässä. Ei ainakaan jalkoihin jääty :)

Hostelli oli todellinen 'no worries'-mesta. Mun varauskin oli laitettu ens viikolle vasta :D mut sain sit huoneen kyllä, kun se respan poju selaili sitä käsin täytettyä varausvihkoa.
Pikaisen suihkun ja hampaidenpesun jälkeen lähdin sitte tutkailemaan ympäristöä. Kävin tietty tsekkaamas jo rannanki ja testaamas veden lämpötilan. Kyl siihen ehkä just ja just uskaltaa kastautua :P

Paikallisia putiikkejakin tuli katsastettua sen verran, että yks laukku jäi mukaan. Tätä istun kirjottamassa Starbucksissa, jossa saa vaikka sen smoothien hinnalla olla tunnin netissä.
Nyt alkaa uni painaa silmissä, mut pari tuntia aion sinnitellä vielä hereillä. Ehkä kierrän rannan kautta hostellille :)

2 kommenttia:

 1. Ade tossa vieressä valottaa taskulampulla ja lähettää Jo-serkulle terveisiä!!!
  Täällä on tänään ollut hieno päivä: muutama aste pakkasta ja auringonpaistetta. Olimme Simpsiöllä pulkkailemassa ja möyrimässä lumessa. Teimme myös kävelyretken Simpsiön takametsissä (Ade oli Tanskun selässä).
  Nauti sinä siellä lämmöstä ja auringosta!

  VastaaPoista
 2. Kyllä helpotti, kun kuulimme, että olet perillä ehjänä!!
  Äijä lähti lenkille ja minä tässä seikkailen netissä. Sain Eveltä viestin, että hän on parhaillaan menossa Key Westiin. Katsoin kartasta ja jopa löysin sen. Kiire tässä on, kun toinen lapsenlapsi on idässä ja toinen lännessä ja seurata pitää kaikkia liikkeitä.
  Nyt on kohta saunan aika!
  Pärjäile!!

  VastaaPoista