lauantai 21. helmikuuta 2009

Laiska sunnuntai

Tässä on ny vihdoin muutama kuva, kun niitä on kaipailtu.


Tässä on näkymä mun parvekkeelta ja sama on sit tosiaan mun makkarista. Aini, parvekkeesta piti sanomani, et en ollu huomannu, mut se jatkuu viel toisellekin seinustalle :D Meillä on siis kulmahuoneisto ja parveke reunustaa kahta seinää. Ja ne kaks seinää on sit lattiasta kattoon ikkunalasia.
Etualalla näkyvä allas on meidän talon allas ja sen takana puiden välistä pilkottaa meri.
Oikeassa reunassa näkyy vähän tätä meidän taloa, joka on sellasen yhden tetrispalikan (lähinnä z-kirjainta) muotoinen.

Täs on sit kuva tuolta rannalta meidän talon edustalta.
Mitäpä siihen lisäämään, valkonen ranta jatkuu niin kauas, ku silmä kantaa molempiin suuntiin. Tää kuva on otettu Broadbeachin suuntaan (mähän asun siis Surfers Paradisessa).
Tässä kuva Surfersista iltavalaistuksessa rannalta otettuna. Toi tötterö tuol vasemmas reunas (jonka katol on punainen piste tangon pääs) on Q1 nimeltään ja se on yks maailman korkeimmista asuinrakennuksista.

Ja tietysti pitää laittaa tää perinteinen turistikuva tosta surfersin kaaresta. Kaari on pääkadun lopussa ja sen alta pääsee rannalle.

4 kommenttia:

 1. nyyh, nyt voin kuolla kateuteen. :) mutta yhtä en ymmärrä - jos on meri näköetäisyydellä, mihin tarvitaan uima-allas?

  millainen hintataso siellä on? siellä on vissiin ollut pari vuotta tosi kuivaa, kun yksi ruokakriisin tekijöistä viime vuonna oli Australian kuivuus ja kohonnut viljan hinta - onko ruoka kallista? entä käyttövesi, kun siitäkin vissiin on pulaa?

  VastaaPoista
 2. Kyllä sun kelpaa... tuosta valkoisesta hiekasta olet haaveillut aika usein! Alankin heti kattelemaan sopivia lentoja!!
  Nauti!!!

  VastaaPoista
 3. Vau, onpa sinulla komeat maisemat! Hienoa on ollut lukea, että olet selviytynyt vierailla mailla ilman suuria ongelmia. -Me lomailimme pohjoisessa ja alamme taas arkisen aherruksen, kuten sinäkin. Ilma ja maisemat ovat vain hiukan vaatimattomammat täällä. Jatka, tyttö, samaan malliin, myös siinä kieltäytymisten vaikealla polulla!

  VastaaPoista
 4. Voi, miten tulee haikea olo noita kuvia katsellessa! Onkin jo monta vuotta, kun itse nautin tuollaisista ihanuuksista. On sinulla hieno asuinpaikka. Onnittelut kaiken tuon hankkimisesta iha ITE!
  mummi

  VastaaPoista