lauantai 7. maaliskuuta 2009

Pitkä viikonloppu

Torstaina viettäessäni hyppytuntia koulus selailin kurssiluetteloita ja päädyin vielä tekemään pienen muutoksen mun kurssivalintoihin. Vaihdoin mun perjantain kurssin sellasee, joka luennoidaan torstaisin. Eli nyt mul on viikossa sit 2 koulupäivää, keskiviikko ja torstai. Eli mulla tulee olee pitkät viikonloput. Toki hommia pitää tehdä muinakin ku koulupäivinä, ehkä. Eilen huomasin lisäks, et meil on ennen tenttiviikkoja viikon lukuviikko. Sattuipa sopivasti siihen saumaan, kun 'pitäis' olla vanhuksien kans Sydneys =)

Perjantaina illalla oltiin tos melkeen naapurissa grillailemas. Siel on sellanen BBQ-alue 5. kerrokses uima-altaan ja tenniskentän vieres. Paikalla oli taas yllättäen aika paljon ruotsalaisia ja suomalaisia. Lisäks oli muutama jääkiekkohullu kanadalainen, jotka kyl äänekkyydes pärjäs hyvin muulle sakille. Maistoin ekaa kertaa kengurua. Se oli kyl tosi hyvää.

Eilen vietettiin päivää surffikisoissa Coolangattas (on siis myös Gold Coastil, mut täält Surfersista kesti bussilla joku vajaa tunti). Siel aurinko paistoi ja musiikki soi. Ihmiset oli lepposis viikonlopputunnelmis ja kuuluttaja eläytyi kilpailijoiden suorituksiin. Tuli mieleen lautakisat, joita on muutamia tullu kierrettyä. Tosin sillä erotuksella, et tuol ei tarttenu tosiaankaan palella.

Seuraava tutustumiskohde on Brisbane, jonne suuntaan huomisaamuna. Illaks on lippu Coldplayn keikalle ja tiistaina sit pitääki tulla takas. Eli pikavisiitiks jää, mut eiköhän siel viel tuu piipahdettua muutamaan kertaan. Tän matkan tarkoitus ainakin on selvä ;)

4 kommenttia:

 1. Hei hei hei... eipäs aleta "nimittelemään" vanhuksiksi vai ovatko mummi ja äijä kuiteskin tulossa??? :)

  Sun surffikisan selostuksesta mullekin tuli lautakisat mieleen. Voi niitä aikoja!(;

  Nauti Coldplayn keikasta!

  VastaaPoista
 2. On sulla raukalla rankkaa!! Yritä kuitenkin jaksaa ja välillä jopa nauttia kaikesta mukavasta, mitä siellä tuntuu riittävän.
  Alkaa jo mietityttää, oliko sittenkään oikea valinta jättää tuleminen sinne....
  No, se päätös nyt kuitenkin pitää.
  Ihana kevättalven sää on ollut täälläkin ja nyt paistaa kuu melkein kokonaisena.

  Terv. mummi ja äijä

  VastaaPoista
 3. Tää sn blgoi on kyllä sellasta suolaa haavoihin ettei paremmasta väliä :P noista rantakuvista oon selvinnyt hokemalla "emmä tykkää helteestä, emmä tykkää helteestä"-mantraa, mut Coldplaystä en enää selviä. Eikö sun matkalaukkuun ois oikeesti mahtunut yks salamatkustaja, kun kerran jätit niitä kenkiäkin kotiin niin paljon?!

  VastaaPoista
 4. Se keikka oli kyl tosi mahtava!! Tytti: mä ostan sulle suolapurkin sit, ku tuun takas Suomeen, jos sun oma pääsee tän blogin takia loppumaan ;)

  VastaaPoista