sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

ruokavinkkejä tyyliin HHH

Eli kolmen H:n -hyviä, helppoja, halpoja- ruokavinkkejä kaivataan. Alkaa nyt toi pasta ja tonnikalakastike/jauhelihakastike ja kana-riisi-yhdistelmät puuduttaa :) Ja ite oon ilmeisesti laiskistunu tai sit menettäny luovuuteni, ku ei tuu ideoita mieleen.
Äsken sain sentään jotain vaihtelua kokkaamisiin, ku onnistuin saamaan palohälyttimen ujeltamaan. Täällä ei siis tunneta liesituulettimia..Ja yks rajoitus täs kokkaamises on: meillä ei oo uunia. Ei sinänsä haittaa, ku uunia tääl ei oikeen kannata käyttää muutenkaan, ellei sähkölasku sisälly vuokraan. Meillä ei.

5 kommenttia:

  1. Moikka! Ootko sä tutustunut ausseihin ollenkaan, kun pohjoismaalaisia vilisee kaikissa sun postauksissa :P

    Jos kelpuutat kasvisruokia, niin erilaiset curryt on hyviä. Esim. perunacurry tai bataatti-herkkusienicurry, joihin itse viipaloin bataatin ohuiksi (pari milliä), samoin herkkusienet, sit pyörittelen pannulla öljyssä hetken, sekaan 1-2 ruokalusikallista currytahnaa ja lopuksi purkki kookosmaitoa. Sit vaan annetaan muhia, keitetään kaveriks riisiä ja nautiskellaan :) Jos teiltä löytyy sauvasekoitin, niin sosekeitot on kans kätsyjä ja niihin saa vaihtelua lisäämällä sekaan eri kasviksia ja mausteita, linssejä, kookosta, inkivääriä jne.

    VastaaPoista
  2. Hei!
    Olisipa se hankalaa kokata ilman uunia. Mietin tuossa semmoisia reseptejä, missä ei tarvitsisi tuota sähkösyöppöä, mutta eipä juuri tullut mieleen muuta, kuin nuo edellä saamasi reseptit. Sosekeitot ovat todella mainioita! Lettuja tietysti voisi paistaa keiton lisäksi, niin masu tulisi täydemmäksi!

    Pidetään peukkuja keskiviikkona!
    mummi
    terkkuja äijältä(,joka vaihteeksi on paikalla!)

    VastaaPoista
  3. Munakkaisiin voi lisätä kaikenlaisia: sieniä, juustoja, kinkkua, sipulia, melkein mitä vain ja hyvältä maistuu! Niitä minä söin maailmalla ollessani.

    Tsemppiä esitykseen ja opiskeluun muutenkin.

    VastaaPoista
  4. Kiitti vinkeistä! sauvasekoitinta ei valitettavasti oo täl, mut kait sitä haarukallaki voi soseuttaa :D

    VastaaPoista
  5. Jaaha katotaan onnistuuko mun viesti nyt:) Eli tutulta kuulostaa ongelma, mut oon muodostanu suosikikseni sen kun keittää porkkanoita ja parsakaalia ja kuullottaa sipuleita ja syö ne thaichilin kera :)

    VastaaPoista