sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

viikonalku

Vähän harmaampi maanantai tällä kertaa, sään puolesta siis. Ihan hyväkin, niin ei oo houkutusta lähteä pihalle, kun pitäis viimeistellä keskiviikon esitystä. Keskiviikkona mulla on siis ensimmäinen tällanen valmisteltu esitys luokan edessä. Se on tosin ryhmätyö, et ite oon äänes vaan muutaman minuutin alussa, kun esittelen meidän ryhmän ja käsiteltävän korruptio-casen.

Perjantaina käytiin kämppiksen kaa tutustumas paikalliseen vesipuistoon, Wet'n wildiin. Se on yks niistä teemapuistoista, jotka kuului siihen lippuun, josta aiemmin kertoilin. Eli puisto oli siis pelkkää vesiliukumäkeä ja allasta. Hauskaa oli.

Lauantaina pääsin sit ekaa kertaa täällä ollessani saunaan. Ok, ei se ollu ku jotain 65 astetta, mut parempi seki ku ei mitään. Vietettiin tyttöjen iltaa tos melkeen naapuris norjalaisten vieraina (paikal oli myös tanskalaisia, saksalaisia ja yks kanadalainen). Siel oli kiva allasalue: ulkoallas, sisäallas ja vielä poreallas. Ja se sauna tietty. Sillon tuuli tosi kovaa, joten jouduttiin siirtyy ulkoaltaasta sisätiloihin ja pelästytettiin raukat japanilaiset pois porealtaasta pulinallamme :D Saatiinpahan ainaki koko allasosasto omaan käyttöön. Tietysti iltaan kuului grillailua ja sit tunnin verran pimeessä istumista (Earth hour). No ok, oli meil kynttilät.

Eilen vietettiin sit koko päivä festareilla täs Gold Coastilla. V-festival oli tapahtuman nimi ja se kiertää neljä kaupunkia tääl Ausseissa. Päivä oli aurinkoinen. Tosin viimeisen esiintyjän viimeisen puolen tunnin aikana saatiin ihan reippaasti vettä niskaamme. No tulipahan ainaki sadeviitoille käyttöä, tosin siin oli niin isot hihansuut, et kyl se vesi löys tiensä viitan allekin. Mut ei se juurikaan haitannu, kun oli vielä suhteellisen lämmintä, ni ei päässy palelemaan.

Mut nyt palaan takas harkan kimppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti