sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

taas maanantai -aurinkoinen sellainen

Jippii, taas on aurinkoinen maanantai :) Jotenki nää vapaamaanantait ei oo yhtään hullumpia viikonaloituksia.

Perjantaina vietettiin kämppiksen kans koko päivä paikallises Hollywoodis eli Warner Brothersin Movie Worldis. Siellä päästiin näkee Marilyn, Batman, Shrek, Väiski Vemmelsääri ja kumppanit. Toi on yks neljästä teemapuistosta täs Gold Coastilla. Lippujen kans kävi säkä, kun tää osavaltio, Queensland, juhlii tänä vuonna 150 vuotista taivaltaan, ni sen kunniaks QLD:n asukkaille tarjotaan hupipassi 70 dollarilla. Tällä passilla pääsee kolmeen puistoon neljästä rajottamattomasti kesäkuun loppuun saakka. Normaalisti yhden teemapuiston sisäänpääsy on toi 70 dollaria (vajaa 40 euroa).

Perjantai meni kyl nopeasti, superman-fast :) Tuol puistos oli siis muutama vuoristorata ja tukkijoen tyyppinen laite, jossa eka lasku mentiin selkä edellä. Ihan hauskaa vaihtelua. Sit käytiin testaamas Shrek 4D -leffapätkä. Se oli aika hupaisa, kun siinä aasin aivastaes sait vesisuihkun naamalle :) Yks inhottava kohtakin siin oli, kun näytettiin, et monta hämähäkkiä tippuu sun jalkoihin ja samal jalkoihin puhallettiin ilmaa..kaikkea sitä mielikuvituksen avulla voikin kokea.

Lauantaina tääl oli Queenslandin hallituksen vaalit. Vaalijuttuja en sen kummemmin seurannu, mut sellanen piirre pisti silmään, ku vastamainonta. Eli tääl telkkaris pyöri kahden ihmisen (puolueen) vaalimainokset ja toista vastaan oli ainakin 5 tai 6 vastamainosta. Eli käytännös viesti oli vaan, et älä äänestä tätä tyyppiä. Tosin se mies lupas vähentää työpaikkoja ja muuta sellasta, jota ihmiset varmasti haluaakin kuulla täs tilantees..

Lauantaina oltiin illalla sit yhden ruotsalaisen tytön synttäreillä täs Surfersis. Siel oli paljon uutta porukkaa ja pari tyyppiä mun kursseiltaki. Oli ihan hauska tutustua niihin paremmin. Selvis myös, et yks aussipoika oli asunu vuoden Suomessa ja sattumoisin vielä Tampereella. Se sit ihan innoissaan kyseli multa kaikkea tyyliin 'Ilves vai Tappara' ja sen ääntämisestä oli hauska yrittää ottaa selvää :D

Nyt pitäis sit vähä katsella taas koulujuttujakin. Joo, siis en mä tääl pelkästään lomaile ja rentoudu, kyl välis pitää oikeitakin hommia tehdä ;)
Aini, viel viikon piriste: yks aussityttö, jonka kaa teen yhtä ryhmätyötä, oli ihan hämmästyny, ku kerroin, et oon 22 ja täyttämäs 23. Se totes vaan, et mä näytän tosi paljon nuoremmalta, siis niinku ehkä 20 vuotiaalta :D:D

1 kommentti:

  1. Naureskelin täällä kun kuvittelin sut sinne 4D-elokuvaan :D :D Koskahan tulevat Suomeen...?

    VastaaPoista